TEDxLjubljana TEDxLjubljana
Facebook
Twitter Eventbride

TEDxLjubljanaSalon 2013

15. februar 2013

17:00 - 18:00, Gospodarsko razstavišče

TEDxLjubljanaSalon je potekal na dan odprtja razstave Genij - Da Vinci, ta hip največje mednarodne razstave o Leonardu da Vinciju. Vljudno vas vabimo, da si jo ogledate. Razstava bo na ogled vse do 12. maja 2013.


TEDxLjubljanaSalon 2013

Govorniki

Noah Charney
Kako sta živela dva velika rivala, Leonardo da Vinci in Michelangelo? S pustolovskim duhom, na kakršnega bi bil ponosen še Indiana Jones, se bomo približali izgubljeni Leonardovi sliki. Kateri? Skrivnost je doma v Firencah! V renesančni čas nas bo popeljal NOAH CHARNEY, avtor uspešnice Tat umetnin, profesor, raziskovalec in mednarodno uveljavljeni strokovnjak s področja umetnostne zgodovine.
Gorazd Lampič
Ker je Leonarda da Vincija zanimala tudi tehnika, bo z nami obetaven in vsestranski fizik. Iskanje odgovorov na zapletena vprašanja ga je prvič navdušilo, ko je kot otrok prejel knjigo o vesolju. Strast je našel v šahu, vzornike v športu, danes pa s kombinacijo znanja iz naravoslovja, ekonomije in prava razvija tehnologijo prihodnosti. V svet gorivnih celic in ultrakondenzatorjev nas bo v najbolj naprednih električnih vozilih na svetu popeljal GORAZD LAMPIČ.

Ekipa

Matej Golob, Ana Skrt, Sašo Jovanovič, Urša Svetelj, Kaja Kokot Žanič, Tanja Veg, Dan Croitoru, Tomaž Erjavec, Tomaž Deisinger, Ana Bernetič Deisinger, Tim Berce, Aleš Rosina, Staša Podgoršek, Jasmina Božič, Gregor Gobec, Urška Simčič, Gašper Pleško, Nika Močnik, Alenka Bizjak, Polonca Štritof


Partnerji
Noah Charney

Leonardo da Vinci and the Treasure Hunt Instinct

×

Gorazd Lampič

Motivation, innovation and electric cars in-wheel motors

×

Kontakt

Za morebitna vprašanja nas prosim kontaktirajte na organizatorji PRI tedxljubljana.com.

×

Priporoči govorca

Če želite predlagati govornika nam pišite na organizatorji PRI tedxljubljana.com.

×